"  Meemi
Omituisia tapoja
Homman nimi: Kirjoitan  Xx:n  haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. "

Tähän meemiin minut haastoi Makepeace . Valitettavasti nyt petän kaikkien odotukset paljastuksistani. En vastaa tähän meemiin, en enää vastaa näihin ja tähän en keksi mitään vastauksia. Ainakaan sellaisia, joita viitsisin edes kirjoittaa, saati julkaista.

Koska en vastaa en myöskään voi haastaa ketään. Tuossahan nuo meemin säännöt selviävät, vastatkoon ken haluaa vaikka ei haastetta mistään saisikaan.

Kahteen meemiin olen vastannut; kysyttiiin kirjoja joita olen lukenut jne. sekä "Mitä on kävelyetäisyydellä" kuvallinen vastaus.
Myös kaikenlaiset testit sun muut jäävät minulta kokeilematta. En missään nimessä ole tosikko mutta nuo eivät vain kiinnosta. Johonkin sen asian ja hömpän rajan itsekukin vetää, minulla se on tässä.

KS