JEE, JEE! Ihana, rakas, kultainen lapseni Ville on avannut mulle Kuvagallerian!

Nyt saan kaikki kuvani laitettua asianmukaisesti säilöön. Ja tietysti katsottaviksikin.
Olen tässä hieman harjoitellut kuvien laittoa sinne ja onnistunutkin. Aikaa se tulee viemään kunnes ne siellä on, kuinkas neulomisen nyt käy?

Se on kiva kun sinne voi laittaa hieman isomman kokoisia kuvia kuin tänne. Esim. toukkakuva tms. on parempi suurempana nähtynä. Siellä kuvia klikkaamalla ne saa suuremmaksi. Ei tosin kaikkia kun en varmasti jaksa jokaisen kokoa muuttaa uudestaan. Ja niitä voi katsoa diaesityksenä ja kommentoida ja äänestää ja  ja  ja  ja. . .. No niin, kaikenlaiset kikathan on tuttuja gallerian omistajille mutta mulle tämä nyt on uusi ja ihmeellinen asia niin tulee tässä vähänä hehkutettua ja tuuletettua. Lapsi mikä lapsi:))

Ville oli täällä  näyttämässä tuon toimintaa ja sai samalla vatsan täyteen herkkuruokaa, kampela-katkarapukastiketta mistä se oli joku aika sitten katkera kun huomasi sitä täällä tarjotun muihin suihin. Kannatti gallerian takia kokatakin herkkua.

Galleriassa on vasta joitakin kuvia, täälläkin jo nähtyjä mutta jos haluat sinne kurkistaa, niin klikkaa tuota kurkistelevaa puuta niin pääset sinne.

17676.jpg
KS